Nens i nenes de l'Argentina participen en la gravació d'un videoclip en català



Una seixantena de nens i nenes argentins han participat en la gravació del videoclip de la cançó en català 'L'espectacle mai no para', el primer senzill del disc 'Ajuda'm a canviar el món' del cantant català Gerard Sesé. El clip s'ha enregistrat a finals de novembre a la ciutat de Reconquista, una de les zones més oblidades del país. Gerard Sesé explica que ha estat una experiència 'única' i que se sent 'content i orgullós' d'haver pogut compartir aquests moments tan 'excitants i commovedors' amb els nens de la ciutat de Reconquista.


La cançó es titula 'L'espectacle mai no para' i és el primer senzill del disc 'Ajuda'm a canviar el món', un CD que es pot descarregar de franc al web de l'artista ( http://www.gerardsese.com/disc.rar ) i que després de 5 mesos ja compta amb més de 1.500 descàrregues, una xifra de considerable èxit tenint en compte la nul·la publicitat.

El cantant també ha volgut donar les gràcies a tots els veïns de la ciutat que han fet possible el videoclip així com a la Agrupación IDEAS, responsable del voluntariat internacional a la ciutat. El videoclip ja té més d'un miler de reproduccions a Youtube i en menys de 24 hores es va col·locar entre els 50 més vistos en categoria de música a l'Estat espanyol. /Font